Om oss

Hva våre kunder sier om oss

I tett dialog med kunden om deres behov og målsettinger setter vi sammen et team av flinke folk og løsninger som forenkler, effektiviserer og gir trygghet for ledelsen og deres beslutninger.

Visjon –
Trygghet for beslutninger

Kompetanse er vår viktigste ressurs.

Vårt team skal derfor være oppdatert på det siste innen fag- og bransjekunnskap.

Vårt team

Defacto Austevoll

Sveinung Hovland

Kvalifikasjoner og erfaring
Sveinung er partner i DeFacto, og har vært med i selskapet siden oppstart i 2015. Han har en Master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Sveinung har flere års erfaring fra revisjon, økonomi, regnskap og ledelse, innen både offentlig og privat sektor.
Typisk Sveinung
Foretrekker å være delaktig innen utvikling og nytenking, i tillegg til å følge den.

Hanne Blix Lundø

Kvalifikasjoner og erfaring
Hanne har vært med i DeFacto siden oppstart i 2015, og er partner i selskapet. Hun har Bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Bergen. Fra tidligere har hun flere års erfaring fra regnskap og lønn fra et større internasjonalt offshore rederi.

Typisk Hanne
Tryggheten selv, nøyaktig til fingerspissene.

Bente Kari Taranger

Kvalifikasjoner og erfaring
I mai 2020 startet Bente Kari som leder innen rådgivning  i DeFacto. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH, og har fartstid som finansdirektør og finanssjef innen offshore og innenfor kraft siden 2005. Fra tidligere år har hun vært senior kundeansvarlig for bankkunder i Oslo og London.

Typisk Bente Kari
Opptatt av det store bildet, ser fremover og evner å ta avgjørelser. Hun er en god sparringspartner.

Hanne Kari Njåstad

Kvalifikasjoner og erfaring
Hanne Kari har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen, og er autorisert regnskapsfører. Hun begynte å jobbe hos oss fra den spede begynnelse i 2015, og har mye god ballast fra årene hos DeFacto.

Typisk Hanne Kari
Rett på sak med stålkontroll

Marit Hagenes Egeland

Kvalifikasjoner og erfaring
Marit har Handelsskole fra 80-tallet, og mange års erfaring innenfor kontorarbeid, regnskap og lønn.  Hennes lengste erfaring har hun fra offshorenæringen. Marit gikk om bord DeFacto i 2017.

Typisk Marit
Elsker tall, timelister og druer

Sissel Fagerbakke

Kvalifikasjoner og erfaring

Sissel har bachelor innen internasjonalisering, markedsføring og ledelse fra BI Bergen. Hun har mange års erfaring innen event, markedsføring, HR og ledelse. Hennes erfaring er både lokal og internasjonal, og hun har hentet denne innen offshore, reiseliv og eldreomsorg. Sissel tror på viktigheten med å bygge nettverk, hun har gründererfaring, og driver parallelt eget eventbyrå ved siden av stillingen i DeFacto. Vi fikk henne med på laget i begynnelsen av 2019.

Typisk Sissel
gjennomføringsevne med begeistring og realisme hånd i hånd

Beate Vassnes

Kvalifikasjoner og erfaring
Beate har Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Før Beate ble en del av vår stab i begynnelsen av 2019, høstet hun flere års erfaring som regnskapsfører i et større internasjonalt havbruksselskap. I september 2020 ble Beate autorisert regnskapsfører.

Typisk Beate:
Avbalansert – intet kan vippe denne damen av pinnen

Isabell Veivåg

Kvalifikasjoner og erfaring
Våren 2020 fullførte Isabell sin bachelor innen økonomi og administrasjon fra Høgskulen på Vestlandet. Da begynte hun for fullt som medarbeider i DeFacto. I studietiden har hun delvis jobbet som kundekonsulent i bank, og i tillegg har hun hatt en gradvis opptrapping av jobben her hos oss.

Typisk Isabell
Nøyaktig, vennlig og pliktoppfyllende

Camilla Fagerbakke Skår

Kvalifikasjoner og erfaring

Camilla gikk handel og kontor på 90-tallet, og har siden den gang bygget opp lang og solid erfaring innen administrasjon, crewing og regnskap i fiskeri- og offshorenæringen, hovedsakelig sistnevnte. Camilla startet i DeFacto våren 2022.

Typisk Camilla

Jordnær og snakkesalig med godt humør.

Wenche Blix

Kvalifikasjoner og erfaring 

Wenche har bedriftsøkonomisk utdanning fra Handelshøyskolen BI. Hun har siden 2001 jobbet med lønn og regnskap i et større offshorekonsern i tjue år. Før hun våren 2022 ble en del av vårt team, var hun innom havbruksnæringen for et år hvor hun bygget opp god erfaring også fra den næringen.

Typisk Wenche

Pliktoppfyllende og dyktig. Egenskaper som gjør at hun har orden i sakene.

Miriam Vatle

Kvalifikasjoner og erfaring
Miriam har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Bergen. Hun begynte å jobbe hos oss i 2016, og har fra tidligere erfaring fra økonomi og regnskap i ulike virksomheter.

Typisk Miriam
Ærlig – på den gode måte

Marie Dåvøy

Kvalifikasjoner og erfaring
Marie har bachelor i markedsføring med fordypning i HRM. Hun har erfaring som studentvikar i det offentlige, og har vært kundeansvarlig i det private før hun begynte i DeFacto på nyåret 2019.

Typisk Marie
Pålitelig og korrekt; «Da fiksa me»

Jastrid Rein Thomsen

Kvalifikasjoner og erfaring

Jastrid har lang erfaring som innkjøper i et større offshorerederi. Hun holder på med bachelor i økonomi og administrasjon på BI Nettstudier. Jastrid startet i sin stilling her i DeFacto i mars 2022.03.10

Typisk Jastrid

Imøtekommende, blid og ansvarsbevisst.

Belinda Økland

Kvalifikasjoner og erfaring
Belinda har bachelor innen HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har også Master i økonomi og ledelse, med fordypning i forretningsjus, skatt og regnskap, hos Handelshøyskolen BI. Belinda har erfaring fra fiskeri, restaurantnæringen og varehandel, blant annet har hun fungert som butikksjef over flere år. Belinda tar gjerne i et tak i alle ledd – hun kan for eksempel ta seg av både fiskeriet og administrasjonen i samme bedrift.

Typisk Belinda
Har en helhetlig arbeidsfilosofi; med overblikk fra A til Å

Erik Sallan

Kvalifikasjoner og erfaring

Erik går 3. året på NHH, bachelor i økonomi og administrasjon. Siden sommeren 2022 har han vært deltidsmedarbeider her i DeFacto.

Typisk Erik

Erik er en aktiv student som viser engasjement, og løfter blikket.

Defacto Stavanger

Maria Storebø Melingen

Kvalifikasjoner og erfaring
Maria er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Stavanger, med mastergrad innen økonomi og administrasjon og bachelor innenfor økonomi og informatikk . I tillegg har hun spesialisert seg innenfor skatterett og revisjon med enkeltfag på masternivå. Hun har erfaring innen offshore, og hun har flere år bak seg som konsulent i direktoratet for økonomiforvaltning og som revisor i KPMG.

Typisk Maria
En jordnær vestlending som liker å være en del av utviklingen.

Karriere

Vil du bli en del av vårt team med dyktige og engasjerte medarbeidere? Vi jobber for det lokale næringsliv og skal være deres viktigste medspiller for videre bærekraftig vekst og lønnsom drift.

Vi har tatt i bruk den nyeste teknologien og mange oppgaver som tidligere ble løst manuelt er i ferd med å bli automatisert. Dette stiller høyere krav til kompetanse, men gir også mange muligheter til å utvide og forbedre våre tjenester i markedet.

Send søknad til post@defacto.no, eller ring Sveinung på tlf. 974 26 005 for mer informasjon.