Nyheter

Notatblokk på kontorpult
Se her hvilke endringer i arbeidsmiljøloven som er gjeldende fra 2024
Hvilken selskapsform skal en velge når en skal stifte selskap? Her kan du lese om hva som skiller selskapsformene ENK og AS, som er de mest vanlige i Norge.
Krav om bærekraftrapportering vil gjelde for alle bedrifter innen år 2026. Vi har laget bærekraftrapport for DeFacto 2021. Denne ønsker vi å dele med dere, dels til inspirasjon, og dels for å informere om at bærekraftrapportering inngår i våre tjenester.
Regnskap i Stavanger
Regnskap i Stavanger Maria og DeFacto Stavanger AS er nå en del av Innoasis og Innoasis Sprinkles, og vi tilbyr våre tjenester i Stavanger.
Vi som regnskapsfører er på lik linje med banker og andre finansinstitusjoner underlagt hvitvaskingsloven og med det pålagt å utføre sikker identifisering av våre kunder ved etablering av oppdrag.
Kundesenter innlogging
Statsbudsjettet for 2023 inneholder endringer på skatte- og avgiftssiden som får konsekvenser for laksegründere og kraftselskap, men også for andre næringsdrivende, enten du driver en mindre eller større bedrift.
Nå som høsten er her vil en stor del av sommervikariatene være over. Dette må du huske når du skal avslutte sommervikarene.