Om oss

Hva våre kunder sier om oss

Våre ansatte er vår ressurs

I tett dialog med kunden om deres behov og målsettinger setter vi sammen et team av flinke folk og løsninger som forenkler, effektiviserer og gir trygghet for ledelsen og deres beslutninger.

Visjon – Trygghet for beslutninger

Kompetanse er vår viktigste ressurs. Vårt team skal derfor være oppdatert på det siste innen fag- og bransjekunnskap.

Vårt team

Sveinung Hovland

Sveinung Hovland

Kvalifikasjoner og erfaring
Sveinung er partner i DeFacto, og har vært med i selskapet siden oppstart i 2015. Han har en Master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Sveinung har flere års erfaring fra revisjon, økonomi, regnskap og ledelse, innen både offentlig og privat sektor.

Typisk Sveinung
Foretrekker å være delaktig innen utvikling og nytenking,
i tillegg til å følge den.

Hanne Blix Lundø

Hanne Blix Lundø

Kvalifikasjoner og erfaring
Hanne har vært med i DeFacto siden oppstart i 2015, og er partner i selskapet. Hun har Bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Bergen. Fra tidligere har hun flere års erfaring fra regnskap og lønn fra et større internasjonalt offshore rederi.

Typisk Hanne
Tryggheten selv, nøyaktig til fingerspissene.

Maria Storebø Melingen

Maria Storebø Melingen

Kvalifikasjoner og erfaring
Maria er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Stavanger, med mastergrad innen økonomi og administrasjon og bachelor innenfor økonomi og informatikk . I tillegg har hun spesialisert seg innenfor skatterett og revisjon med enkeltfag på masternivå. Hun har erfaring innen offshore, og hun har flere år bak seg som konsulent i direktoratet for økonomiforvaltning og som revisor i KPMG.

Typisk Maria
En jordnær vestlending som liker å være en del av utviklingen.

Bente Kari

Bente Kari Taranger

Kvalifikasjoner og erfaring
I mai 2020 startet Bente Kari som leder innen rådgivning  i DeFacto. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH, og har fartstid som finansdirektør og finanssjef innen offshore og innenfor kraft siden 2005. Fra tidligere år har hun vært senior kundeansvarlig for bankkunder i Oslo og London. Etter tre år her i DeFacto vant Bente Kari ordførervervet i Austevoll. Hun inntok ordførerkontoret i oktober 2023, og har permisjon fra sin stilling hos oss i fire år.

Typisk Bente Kari
Opptatt av det store bildet, ser fremover og evner å ta avgjørelser. Hun er en god sparringspartner.

Følg Bente Kari på LinkedIn

 

 

Hanne Kari Njåstad

Hanne Kari Njåstad

Kvalifikasjoner og erfaring
Hanne Kari har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen, og er autorisert regnskapsfører. Hun begynte å jobbe hos oss fra den spede begynnelse i 2015, og har mye god ballast fra årene hos DeFacto.

Typisk Hanne Kari
Rett på sak med stålkontroll

Marit Hagenes Egeland

Marit Hagenes Egeland

Kvalifikasjoner og erfaring
Marit har Handelsskole fra 80-tallet, og mange års erfaring innenfor kontorarbeid, regnskap og lønn.  Hennes lengste erfaring har hun fra offshorenæringen. Marit gikk om bord DeFacto i 2017.

Typisk Marit
Elsker tall, timelister og druer

Sissel Fagerbakke

Sissel Fagerbakke

Kvalifikasjoner og erfaring

Sissel har bachelor innen internasjonalisering, markedsføring og ledelse fra BI Bergen. Hun har mange års erfaring innen event, markedsføring, HR og ledelse. Hennes erfaring er både lokal og internasjonal, og hun har hentet denne innen offshore, reiseliv og eldreomsorg. Sissel tror på viktigheten med å bygge nettverk, hun har gründererfaring, og driver parallelt eget eventbyrå ved siden av stillingen i DeFacto. Vi fikk henne med på laget i begynnelsen av 2019.

Typisk Sissel

Gjennomføringsevne med begeistring og realisme hånd i hånd

Knytt kontakt med Sissel på LinkedIn

Bente

Bente Skarveland

Kvalifikasjoner og erfaring

Bente fullførte Bachelor i økonomi ved BI i 2000. Fra endt økonomiutdanning var hun ansatt som regnskapsfører i et byrå i Bergen, inntil hun i 2005 etablerte eget regnskapsbyrå. Selskapet ble solgt i 2011, da Bente gikk inn som partner i Screenresort Holding, med ansvar for regnskap og økonomistyring i konsern og datterselskaper. Bente er også utdannet hjelpepleier og har flere års erfaring fra helsesektoren.

Typisk Bente
Liker nye utfordringer, er omsorgsfull, og liker å nøste i «roteregnskap». Ellers trives hun i sydlig klima

Per Ove Hille

Per Ove Hille

Kvalifikasjoner og erfaring

Per startet som kundeansvarlig i DeFacto sommeren 2024. Han har bachelorgrad i økonomi og administrasjon, USN, og i tillegg har han studert matte og statistikk på UiB. Per har vært menig i forsvaret, og ellers har han hentet erfaringer som innkjøper og avdelingsleder. Bransjene har i hovedsak vært innenfor offshore, energi, butikk og industri. I løpet av årene har han konkludert med at han liker å arbeide med tall og aktivitetene bak disse. Dette var bakgrunnen for at han ble del av DeFactoteamet.

Typisk Per

Liker å jakte, bade på hjort og på gode forretningsløsninger

Isabell Veivåg

Isabell Veivåg

Kvalifikasjoner og erfaring
Våren 2020 fullførte Isabell sin bachelor innen økonomi og administrasjon fra Høgskulen på Vestlandet. Da begynte hun for fullt som medarbeider i DeFacto. I studietiden har hun delvis jobbet som kundekonsulent i bank, og i tillegg har hun hatt en gradvis opptrapping av jobben her hos oss.

Typisk Isabell
Nøyaktig, vennlig og pliktoppfyllende

Lisbeth

Lisbeth Rabben

Kvalifikasjoner og erfaring 

Lisbeth har 3 årig økonomisk utdanning fra henholdsvis Handelshøyskolen BI, Høgskulen i Rena og Harstad, samt høgskulen i Stavanger. Hun har jobbet med økonomi og regnskap siden 2006, og før hun ble en del av vårt team i slutten av 2023, høstet hun fersk erfaring innen offshore.

Typisk Lisbeth

Strukturert, liker orden, og rent sosialt bidrar hun gjerne internt med  både fest- og interiørplanlegging

Beate

Beate Rysjedal

Kvalifikasjoner og erfaring
Beate har handel og kontor, økonomi med regnskap. Hun har over lang tid opparbeidet seg erfaring innen administrasjon, regnskap og lønn innen ulike bransjer, og i hovedsak innen offshore. Hun begynte å jobbe hos oss i slutten av 2023.

Typisk Beate 

Morgenfugl, pliktoppfyllende, og elsker å være på sjøen

Miram Vatle

Miriam Vatle Kilhus

Kvalifikasjoner og erfaring
Miriam har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Bergen. Hun begynte å jobbe hos oss i 2016, og har fra tidligere erfaring fra økonomi og regnskap i ulike virksomheter.

Typisk Miriam
Ærlig – på den gode måte

Marie Dåvøy

Marie Dåvøy

Kvalifikasjoner og erfaring
Marie har bachelor i markedsføring med fordypning i HRM. Hun har erfaring som studentvikar i det offentlige, og har vært kundeansvarlig i det private før hun begynte i DeFacto på nyåret 2019.

Typisk Marie
Pålitelig og korrekt; «Da fiksa me»

Belinda Økland

Belinda Økland

Kvalifikasjoner og erfaring
Belinda har bachelor innen HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har også Master i økonomi og ledelse, med fordypning i forretningsjus, skatt og regnskap, hos Handelshøyskolen BI. Belinda har erfaring fra fiskeri, restaurantnæringen og varehandel, blant annet har hun fungert som butikksjef over flere år. Belinda tar gjerne i et tak i alle ledd – hun kan for eksempel ta seg av både fiskeriet og administrasjonen i samme bedrift.

Typisk Belinda
Har en helhetlig arbeidsfilosofi; med overblikk fra A til Å

Helena

Helena Bjorøy Hagen

Kvalifikasjoner og erfaring
Helena fullførte studiespesialiserende våren 2023, og startet samme år på studiet økonomi og administrasjon på NHH i Bergen. Før dette har hun opparbeidet seg lang fartstid som butikkmedarbeider. Høstferien 2023 begynte hun i en av våre deltidsstillinger for studenter, og er en av våre regnskapsmedarbeidere fremover.

Typisk Helena:
Strukturert og kunnskapshungrig. Liker å vite hvorfor ting er som de er.

Oline

Oline Møgster Bjånesøy

Kvalifikasjoner og erfaring
Oline går på 3. kull på økonomi og administrasjon på NHH, og jobber deltid som regnskapsmedarbeider her hos oss. I over 10 år har hun bidratt på merdkanten innen havbruk, hun har fagbrev som matros, og fra tidligere har hun erfaring som regnskapsmedarbeider i et annet selskap.

Typisk Oline
En ekte austevolling som tåler litt sjøsprøyt.

Erik Sallan

Erik Sallan

Kvalifikasjoner og erfaring
Erik har bachelor innen økonomi og administrasjon fra NHH i Bergen, og jobber som regnskapsmedarbeider her hos oss. Erik har siden 2022 jobbet i DeFacto store deler av sin studietid, og samtidig opparbeidet seg god erfaring som røkter på oppdrettsanlegg. Det siste halvannet året har Erik hatt permisjon fra sin stilling hos oss, og fått spennende oppdrag og opplevelser som intern i UNICEF Malawi, og som vikarierende prosjektleder ved den norske ambassaden i Malawi. Fra april 2024 er Erik tilbake og klar for nye erfaringer hos oss.

Typisk Erik
Oppmerksom, positiv og ekstra sporty når det kommer til utfordringer.

DeFacto Stavanger

Bente Kari

Bente Kari Taranger

Belinda Økland

Belinda Økland

Karriere

Vil du bli en del av vårt team med dyktige og engasjerte medarbeidere? Vi jobber for det lokale næringsliv og skal være deres viktigste medspiller for videre bærekraftig vekst og lønnsom drift.

Vi har tatt i bruk den nyeste teknologien og mange oppgaver som tidligere ble løst manuelt er i ferd med å bli automatisert. Dette stiller høyere krav til kompetanse, men gir også mange muligheter til å utvide og forbedre våre tjenester i markedet.

Send søknad til post@defacto.no, eller ring Sveinung på tlf. 974 26 005 for mer informasjon.